Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Dominik D KRZYSZTOF MARCINIAK Arczi1 (1967 niezalogowanych)
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Mikael, Boze Narodzenie i Nowy Rok to nie są święta ruchome.

Wiem..Troche sie zapedzilem ..chodzilo mi o 1 stycznia i oraz pierwszy i drugi dzien swiat boz.narodzenia(dni wolne od pracy)..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Tak nawiaze do tematu. czy firma moze sobie cos ustalic cos czego nie ma w norsk lov? Nie wiem. Czy praca w swieta jest platna nie wiem? Wiem napewno to co jest napisane czarno na bialym i wlasnie ostanio pan zwiazkowiec (nie naleze i nie bede nigdy nalezal do zadnych zwiazkow poza malzenskich juz)roznosil skopiowana tabele skserowana nie wiem skad w ktorej bylo zestawienie godzin pracy,dni swiatecznych i procentow dodatkow przyslugujacych do godziny podstawowej. To chyba placza, co??? a moze ktos wklei odpowiedniego linka bo poczytalbym sobie a z lenistwa niechce mi sie szukac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Wielki Czw. i Wielki Pt to napewno dni platne. Pozatym jesli ktos jest w taki swiateczny dzien w pracy dostaje oczywiscie placone extra, niektorzy 200% niektorzy 300% za taka 'swiateczna godz.' uzalenione to jest zwiazkami zawodowymi ktore cie reprezentuja !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
U nas w firmir jest zupelnie inna zasada, nie mamy placone za czerwone dni... Natomiast do kazdej przepracowanej godziny doliczane jest 5nok ktore wyplacaja 4 razy w roku... Uwazam ze taki system jest lepszy bo dostajemy pieniadze niezaleznie od tego kiedy przypadaja wolne dni...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok